Våra utbildare

Våra utbildare är erfarna och kunniga föreläsare och processledare med stor erfarenhet av att leda grupper och av sitt utbildningsområde.

Amelie Andersson

Amelie Andersson

Socionom, författare och utbildare. Ledande expert på missbruksbehandling av unga. Utbildade 2015 afghanska studenter och lärare i Kabul i Konstruktivt Lyssnande.

 

Ali Farhad Salehi

Ali Farhad Salehi

Har arbetat med kvinno- och ungdomsprojekt för FN, USAs ambassad och afghanska armén i Afghanistan. Certifierad coach som arbetar med arbetsmarknad och integration. Han har studerat internationella relationer på universitet i Kabul. Här hemma har han bl.a. gått kursen “Inclusion Academy” på Raul Wallenberg Institute.

 

 

Fredrik Eklöf

 

Fredrik Eklöf

Ledarskaps- och organisationskonsult. En av landets ledande manliga konsulter när det gäller jämställdhet och mångfald.

Med aktuell forskning, praktiskt tillämpbara metoder och ett avväpnande sätt gör han många svåra frågor kring normer, jämställdhet, rasism och ledarskap. Han har erfarenhet av att jobba med dessa frågor i Sydafrika, England, Namibia, Afghanistan och Sverige.

Fredrik är fil.mag. i idé- & vetenskapshistoria. Han har varit involverad i ett flertal projekt för myndigheter, företag och föreningar. Han har även lång erfarenhet av fortbildning och handledning i förskola och skola.

(Läs om Fredrik Eklöf även på SvenskaTalare.se)

Boka ett möte

Boka din utbildning, handledning eller föreläsning genom att ta ett kort möte för att se om vi kan erbjuda vad du behöver.

 

Det går också bra att ringa +46708859171 eller skriv till info@listenerswithoutborders.rh.