Våra utbildare är professionella föreläsare och processledare med stor erfarenhet av att leda grupper och av sitt utbildningsområde.

Lyssnare Utan Gränsers syfte är att lära människor att lyssna väl på varandra. Och att göra det på alla områden där vi begränsar oss själva och varandra.

Vi är en ideell förening. Allt överskott “investerar” vi i projekt för barns och kvinnors rättigheter världen över. Förutom att du och dina kolleger får en givande utbildning är ni med och bidrar till våra samarbeten för utsatta grupper i Afghanistan, Namibia och Sverige.

Kolla in våra events på  Facebook

Beställ en utbildning genom att kontakta Fredrik Eklöf på 0708-859171 eller info@listenerswithoutborders.org.
 

 

Aktuella utbildningar


 
 

Våra utbildare

Amelie Andersson

Amelie Andersson

Socionom, författare och utbildare. Ledande expert på missbruksbehandling av unga. Utbildade 2015 afghanska studenter och lärare i Kabul i Konstruktivt Lyssnande.

 

 

 

 

 

Ali Farhad Salehi

Ali Farhad Salehi

Har arbetat med kvinno- och ungdomsprojekt för FN, USAs ambassad och afghanska armén i Afghanistan. Arbetar nu med arbetsmarknad och integration. Han har studerat internationella relationer på universitet i Kabul. Här hemma har han bl.a. gått kursen “Inclusion Academy” på Raul Wallenberg Institute.
 

 
 
 
    

Fredrik Eklöf

Fredrik Eklöf

Ledarskaps- och organisationskonsult. En av landets ledande manliga konsulter när det gäller jämställdhet och mångfald.
Fredriks utbildningar utgår såväl från aktuell forskning som från praktiskt tillämpbara metoder. Dessa ämnen och normkritik ingår som en naturlig del i alla hans utbildningar. Har utbildat kring jämställdhet och rasism i Sydafrika, England, Namibia, Afghanistan och Sverige.

Fredrik är fil.mag. i idé- & vetenskapshistoria. Han har varit involverad i ett flertal projekt för myndigheter, företag och föreningar. Han har även lång erfarenhet av fortbildning och handledning i förskola och skola.

(Läs om Fredrik Eklöf även på SvenskaTalare.se)