Jagar du ideal? Workshop 2 dec i Malmö

Nyheter, kultur och uppfostran matar oss med budskap om hur vi bör vara. Hur vi bör se ut, hur våra hem och bilar bör se ut. Vilket slags jobb vi bör ha, osv.

Omedvetet blir dessa budskap ideal och krav som vi försöker leva upp till – även när de i praktiken begränsar våra liv och vi egentligen inte mår bättre av dem.

De flesta av oss har några områden i livet där vi känner oss misslyckade eller otillräckliga. En del av oss bygger våra liv kring en känsla av misslyckande, eller en känsla av att vi alltid måste lyckas.

I denna workshop får du kunskap och perspektiv för att förstå de ideal och krav som du sätter upp för dig själv. Du får kunskap om samtalsverktyg för att se till att du låter dig styras av ideal och krav som utvecklar och berikar dig.

Kostnad
Gratis för medlemmar i Lyssnare Utan Gränser.
50 kr/träff för icke medlemmar.
Medlemskap kostar 50 kr per år.

Anmäl dig på Facebook eller till Fredrik nedan.

Välkommen!

Fredrik Eklöf
fredrik@fredrikeklof.se, 0708-85 91 71

——
Denna workshop är en av flera workshops i serien “Samtal som förändrar vardagen & dig själv”.

Samtalsformen kallas konstruktivt lyssnande och kan användas i föreningar, på jobbet samt bland vänner och familj. Konstruktivt lyssnande används både till utveckling och till att vara mer tillfreds med sig själv och sin omgivning.

Metoden går i korthet ut på att deltagarna lyssnar aktivt på varandra under tystnadsplikt. Du lär dig mer än att bara lyssna passivt.

Första gången behöver du komma en halvtimme innan så vi kan introducera grunderna i metoden konstruktivt lyssnande.

17.45 Om du vill komma och äta något enkelt innan vi startar

18.30 Om du inte deltagit innan och introducerats i metoden

19.00 Om du redan introducerats i metoden och inte kan/vill komma tidigare

20.30 Slutar träffen

Träffarna hålls i naturskön miljö i Oxie tills vi hittat lämplig lokal i centrala Malmö. Ta Pågatåg till Oxie station eller buss nr 1 till Oshögavångens hållplats.