Vi hjälper dig att hitta ett jobb i Malmö. Fyll i formuläret så att vi kan börja hjälpa dig!

Error: Contact form not found.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och vill ha tips, verktyg och nätverk för att få jobb, välkommen till Stöd & matchning på Wachtmeisters väg 1 i Malmö. Vi samarbetar med Furuboda, en annan ideell förening.

Berätta för din handläggare på Arbetsförmedlingen att du vill börja Stöd och matchning hos Furuboda (KA-nummer 10036241).

Säg att du vill gå på Wachtmeisters väg 1. Om handläggaren beviljar det, sätter vi igång.

Vad som är viktigt för oss

Vår viktigaste uppgift är att matcha dig mot anställning i vårt stora nätverk av arbetsgivare.

Vår näst viktigaste utmaning är att få dig att trivas, känna dig delaktig och utvecklas i tjänsten Stöd och matchning. Vårt syfte är att inspirera och motivera alla de som väljer oss som stöd, detta för att kunna hitta sin plats på arbetsmarknaden så fort som möjligt.

Grunden för all individuell utveckling anser vi vara att sätta tydliga mål och att få alla att se sina unika förmågor ihop med en effektiv planering. Vi varvar individuella avstämningsmöten med att erbjuda kontinuerligt stöd inom allt från hur man hittar dolda jobb, skriver CV och personligt brev till intervjuteknik och personlig utveckling. Vi anordnar seminarier om hur man metodiskt går till väga och hur olika sökvägar till ett arbete kan se ut. Samtidigt arbetar vår personal med att matcha dina kompetenser gentemot lediga arbeten i vårt breda nätverk av potentiella arbetsgivare.

Vi är en ideell förening, så vi gör inte detta för att vi vill bli rika. Skulle vi få ett överskott av denna verksamhet kommer det att användas för utsatta grupper i Sverige, Afghanistan, Namibia eller andra delar av världen.